Olika

Sitt fint – för hälsans skull

Sitter du vid skrivbordet långa stunder? Då är det oerhört viktigt att du har en bra och ergonomisk arbetsstol.

Vikten av att sitta rätt – den optimala sittlösningen

En investering i en ergonomisk arbetsstol gör mycket för hälsan. Mycket mer än vad man kanske kan tro. Kroppens behov är att sitta aktivt, det vill säga att låta blodgenomströmningen ske fritt. Se till att satsa på en kontorsstol som inbjuder till rörelse och variation! Här hittar du just sådana kontorsstolar, som till exempel Herman Miller Aeron Classic – B Model (Medium). Dessa stolar är framställda i högsta kvalitet och har dessutom en mycket hög komfort. Bättre än så kan det väl knappast bli? Jo, faktiskt – de är dessutom producerade med tanke på miljön. Den här standardmodellen lämpar sig till dig som har en kroppslängd på mellan 160 och 200 centimeter.

Variant till förmånligt pris

Kontorsstolen i denna modell levereras som standard med framåt och bakåt tilt. Du kan själv justera tiltfunktionen och armstöden är även de justerbara. Självklart är även höjden justerbar – allt för att stolen ska passa din kropp som allra bäst.
Du kan köpa stolen även i begagnat skick. Det fina i kråksången då är att den, trots att den har varit använd, är som en helt ny stol. Om du väljer det alternativet, får du en stol som har gått igenom en grundlig femstegs refurbish-process som gör att du, trots att du köper en begagnad stol, blir ägare till en stol som i princip är i samma skick som en ny. Här får du en kontorsstol i hög kvalitet till förmånligt pris.
Om du vill ha tips eller fråga om ytterligare alternativ är det ett gott råd att kontakta din leverantör redan idag. De hjälper dig mer än gärna för att ditt köp ska bli så bra som möjligt. Och tänk på att en ergonomisk kontorsstol är en ren hälsoinvestering!

Nya generationens skopa

admin

Hur du ska tänka med inredning av din restaurang

admin

Hitta ett tält som passar dina behov

admin