Olika

Ska du sätta in våtrumspanel?

I badrum samt andra ställen där det förekommer fukt är det ett måste att tänka på att använda rätt material. I badrum, tvättstugor samt andra våtrum är det vanligt att ha våtrumstapet eller våtrumspanel. En bra panel för våtrum är EASYWALL från e-plast. Dessa passar utmärkt att använda i badrum, duschrum och tvättstugor. De är konstruerade för att vara vattentåliga och tåla fukt samt vattenstänk.

När det gäller våtrumspaneler så finns dessa i dag i en mängd utföranden och material. Det gör att du ute på marknaden kan hitta våtrumspaneler som tillverkats av material som fibercement, PVC eller kompositmaterial

Smart välja EASYWALL våtrumspanel

EASYWALL våtrumspaneler har en rad fördelar. Den mest uppenbara är givetvis dess förmåga att motstå fukt och vatten samt att den även är bra på att hantera smuts. En annan anmärkningsvärd egenskap hos dessa paneler är deras estetiska tilltalande utseende. Genom att installera dessa paneler kan du försköna din badrums- eller tvättstugeinredning.

Ytterligare en fördel med dessa paneler är deras enkelhet att montera. Du skär enkelt till dem enligt behov och fäster dem med lim där du önskar. Panelerna är reptåliga och klarar temperaturer upp till 80 grader. Dessutom kräver de minimalt underhåll och det räcker att de torkas av med en fuktig trasa lite då och då.

Dess robusthet är förstärkt genom en avancerad sandwichmetod vid tillverkningen. Därmed kan du förvänta dig att dessa paneler håller sig intakta i många år framöver.

Ett brett utbud av eleganta designer att välja bland

Det är inte ett måste att ha trista och tråkiga färger eller designer på din våtrumspanel. Särskilt inte om du väljer EASYWALL. Dessa våtrumspaneler finns i en mångfald av färger, designer och mönster. Du kan därmed själv välja om du föredrar att det ska vara en enfärgad panel eller om du föredrar att ha ett mönster av marmor eller skiffer. Det finns även de som har en betongliknande look.

Nya generationens skopa

admin

Det är smart att hyra en kylcontainer eller fryscontainer

admin

Hitta ett tält som passar dina behov

admin