Olika

Nya generationens skopa

Det är av största vikt att du väljer rätt och professionella redskap, som exempelvis skopa, till din grävmaskin. De ska tåla hårt arbete och hålla i många år framöver.

Kraftfull och robust

Du hittar ett stort utbud av hydrauliska planerskopor på marknaden. Kika in här och du får en planerskopa till minigrävare som är utrustad med en oerhört kraftfull hydraulcylinder samt en extremt robust skopa. Här ligger fokus på så väl kvalitet som funktion oberoende av vilken viktklass som du arbetar i. Det finurliga är att det här är en planerskopa till minigrävare som väger väldigt lite. Detta gör att du kan flytta ännu större mängder av material utan att du behöver tänka det minsta på att din grävmaskin kan överbelastas. Frontskären och slitplattan i botten är tillverkade av ett otroligt tåligt och slitstarkt material. När du nu står inför att investera i en sprillans ny planerskopa till minigrävare väljer du den skopan som passar till din maskins vikt.

Du hittar hydrauliska planerskopor i storlekarna 75 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm samt 180 cm.

Fördelar med en hydraulisk planeringsskopa

Den stora skillnaden mellan en vanlig planerskopa, eller planeringsskopa – kärt barn har som bekant många namn – är att den har förmågan att tilta i sidled. På så sätt kan du bestämma exakt den position som du vill ha på skopan. Du kan alltså välja att endast gräva med en del av skopan. Om marken som din grävmaskin står på inte är plan, är det en enorm fördel att kunna välja position helt fritt och därmed kunna gräva rakt, trots att marken du står på lutar.
Du får vidare en större brytkraft med en hydraulisk planerskopa och du slipper en massa onödig vikt eftersom du inte behöver ha några mellandelar.
Vänd dig till din leverantör om du behöver hjälp med ditt val av hydraulisk planerskopa. De hjälper dig gärna att välja rätt.

Ska du sätta in våtrumspanel?

admin

Hur du ska tänka med inredning av din restaurang

admin

Sitt fint – för hälsans skull

admin