Shopping

Shoppa presenter till studenten

Är det någon du känner som snart ska ta studenten? Du kanske funderar på vad du ska ge bort i present. Du kan hitta presentidéer för studenter här. Oavsett om det är en tjej eller kille som ska ta studenten, så har de flesta en sak gemensamt. Det är att de oftast flyttar hemifrån strax efteråt. Så att satsa på presenter för hemmet, det är rätt smart. Sedan kan det så klart även vara trevligt med annat, som du vet att personen i fråga kommer bli glad av.

Vad kan du ge till den som tar studenten?

Det finns massa bra saker som du kan ge till den som tar studenten. Du kan så klart om du vill anpassa presenten så att den blir personlig eller så satsar du på en mer generell present.

Saker till köket

Om du vet att personen i fråga kommer att flytta efter studenten så är det inte fel med saker till köket. Det kan vara bra saker som olika sorters glas, en stekpanna, olika grytor och så vidare. Även saker som vattenkokare, kaffebryggare, snygga dukar, kokböcker med mera är bra presenter.

Smycken

En annan vanlig studentpresent är annars smycken. Det är något som passar för både killar och tjejer. Tänk bara på att då välja ut något du vet att personen kommer vilja bära. Är det silver som gäller för personen, så köp silver och inte guld och tvärtom så klart.

Design och inredning

Du kan även satsa på att ge presenter som har med design och inredning att göra. Särskilt om personer ska flytta hemifrån som sagt. Inom design och inredning finns det ju hur mycket som helst att välja på. Det kan vara snygga vaser, krukor, ljusstakar eller prydnader. Det kan även vara kuddar, filtar, mattor och annat.

Oavsett om du ska köpa saker till köket eller presenter inom inredning och design så kan du hitta mycket hos Kitchen Living Dining.

Bästa second hand-butikerna för skor i Stockholm

PMDit

De senaste trenderna inom accessoarer för våren

PMDit

Så hittar du den perfekta hatt, scarf eller väska

PMDit