Hobby

Följ en intressant podcast

Följ en intressant podcast

Har du någonsin funderat på att börja lyssna på podcasts? Det är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad och lära sig om olika ämnen. Om du letar efter en intressant podcast som kommer att hålla dig engagerad, rekommenderar jag starkt att följa ”The Art of Living”.

”The Art of Living” är en veckovis podcast som presenteras av den erfarna journalisten Anna Bergström. Hon har intervjuat människor från hela världen om deras livserfarenheter och hur de lever livet till fullo. Varje avsnitt tar upp olika teman som berör alla aspekter av livet – inklusive konst, musik, litteratur, politik och mycket mer.

Lyssnare kan förvänta sig djupgående samtal med gäster från hela världen som delar sina tankar och perspektiv på livets stora frågor. Podcastens syfte är att inspirera lyssnare till reflektion och personlig utveckling genom att undersöka hur andra har tagit itu med utmaningar i sina liv.

Om du vill ha inspiration för din dagliga rutin eller bara behöver nya idéer om hur man skapar meningsfullhet i ditt liv, se till att prenumerera på ”The Art of Living”!

Lär dig att sy

PMDit

Lär dig att spela D&D (Dungeons & Dragons)

PMDit