Shopping

De senaste trenderna inom accessoarer för våren

De senaste trenderna inom accessoarer för våren

Våren är här och det betyder att det är dags att uppdatera din garderob med de senaste trenderna inom accessoarer. Det finns många olika sätt att göra det på, men vi har samlat några av vårens hetaste accessoar-looks som du inte får missa!

Först och främst skulle vi vilja tipsa om stora, färgrika solglasögon som ger dig ett sofistikerat utseende. De kan bäras till allt från en lite mer dressad look till en casual daglig outfit. Du kan välja mellan olika modeller och former, allt från runda glasögon till kattögonformade glasögon – valet är helt upp till dig!

En annan trend som vi tror kommer bli populärt i våren är chunky armband. De passar perfekt tillsammans med andra smycken och kan ge din outfit den extra touch som behövs för att verkligen sticka ut. Vissa av dem har stora stenar eller prydnader prydda med gulddetaljer, vilket gör dem unika och lyxiga.

Om du letar efter nya huvudbonader rekommenderar vi starkt att investera i en fedora-hatt! Den ger din look den perfekta balansen mellan modernitet och elegans – plus att den skyddar mot solens strålar under varma dagar! Fedora-hattarna finns i flera olika material, sjunker och färgval; vare sig du vill ha en neutral ton eller ngt mer livfullare satsning – valet är helt upp till dig!

Slutligen skulle vi vilja tipsa om kepsar – de passar lika bra beroende på situationen: antingen man vill ha lite extra skydd mot solens stralande straler eller bara se cool ut under sin lediga dag; kepsarna kommer definitivt ge dig den extra touch som behovs för att fullborda din look! Oavsett om du letar efter ngt sportigare alternativ eller ngt mer elegant – kepsarna finns i massvis av olika modeller, material & designs – provlyssna & hitta just din favorit idag !

Bästa second hand-butikerna för skor i Stockholm

PMDit

Så hittar du den perfekta hatt, scarf eller väska

PMDit

Shoppa presenter till studenten

admin