Mode

Bästa sätten att bära en kort jacka på hösten

Bästa sätten att bära en kort jacka på hösten

På hösten är det ofta kallt och regnigt, så att ha en varm jacka är ett måste. Men ibland kan det vara svårt att veta hur man ska bära en kort jacka på ett stilfullt sätt. Här ger vi dig några tips om hur du kan göra för att se trendig ut i din korta jacka!

Först och främst rekommenderar vi att du väljer en lite mer avslappnad look med jeans och sneakers. Detta passar perfekt till de flesta typer av kortjackor, som bomberjackor, parkas eller windbreakers. För extra värme kan du addera accessoarer som halsdukar eller handskar för att ge dig ytterligare skydd mot den isande vinden.

Om du vill ha en dressadare look satsar du på byxor i chinos-modell tillsammans med snygga loafers eller boots. Du kan även matcha din outfit med andra plagg som knappskjortor, tröjor och cardigans för extra stilpoäng!

Slutligen har vi de olika materialvalen – bomullsjackan fungerar alldeles utmärkt under mildare temperaturer men om det blir riktigt kallt rekommenderar vi dunfodrade modeller som ger dig maximal värmekomfort sammaidgt som den ser bra ut!

Oavsett vilken typ av look du letar efter finns det garanterat något som passar just dina behov – lycka till med jakten på den perfekta höstoutfiten!

Hur man väljer rätt skor för din stil

PMDit

Bästa outfits för en formell middag

PMDit